Suosituksia ja asiakkaiden mietteitä


Iso, iso kiitos tämän päiväisistä taikuuksista :)! Lapset olivat aivan innoissaan ja taikojen ihmeellinen maailma jäi elämään joka ryhmään. Aikuisilta myös tuli todella positiivista palautetta. Oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä!

Koko Länsituulen päiväkodin puolesta
Hanna-Leena Joukainen
Lastentarhanopettaja

Olipa onnistunut taikuriesitys! Sekä yleisö, että 50-v. syntymäpäiväsankari nauttivat esityksestä suunnattomasti ja nauroivat mahanahkansa kipijäksi :D

Suosittelen ehdottomasti kaikille heille, jotka miettivät yllätysohjelmaa juhliinsa!
Virpi Ansamaa

Lapsia ja aikuisia naurattava ja viihdyttävä esitys. Lapset nauttivat esityksestä koko ajan ja hämmästelivät temppuja. Kysyttäessä lasten suosikkitemppuja, monen vastaus oli "kaikki!". Mukaansatempaava esitys.

Laura Pohjola
Lämsänjärven päiväkoti

Esitys oli tosi kiva , vain positiivista palautetta on kantautunut korviini. Erityisen kivaa oli lasten mukaanotto ohjelmaan.
Hauskaa huumoria. Kiitos paljon ja mukavaa kevättä !

Ystävällisin terveisin,Erja Laitala& haapalehdon päiväkodin väki

Kiitos huikeasta esityksestä. Kaikki ovat oikein otettuja onnistuneesta tapahtumasta, missä sinä olit kyllä ehdoton vetonaula!!!

Outi Pyyppönen Tervaväylän koulu

Kiitos vielä esityksestä! Vertti piti siitä kovasti ja nämä oli hänen mielestä parhaat synttärit ikinä :-)

t. Annuli

Hei, kiitoksia sinulle! Lapset tykkäsivät ihan mahdottomasti ja muistelivat esitystäsi vielä monta päivää sen jälkeen.

Terveisin Marjo Suhonen

"Kiitos kaunis, kun olit esiintymässä hääjuhlassamme! Esityksesi oli mahtava, kovasti ollaan saatu kiitoksia ja kehuja vierailta jälkeenpäinkin."

Terveisin Hannemari & Olli Heikkinen

"Hei! Ja kiitos huikean hienosta esityksestä, sekä hyvää syksyä sinulle!"

terv. Päivi Yppärilä, Oulaisten seurakunta / lapsi- ja perhetyö

"Kiitos sinulle! Teit kyllä suuren vaikutuksen sekä henkilökuntaan että meidän kurssiperheisiin! Vielä jälkikäteenkin ihmeteltiin, miten sinä niitä taikoja oikein teit?? :)

T. Merja, Oys

"Kiitos sinulle. Esitys oli loistava ja lapset tykkäsivät. Olet ehdottomasti muistissa kun seuraavan kerran vastaavaa järjestämme."

Tiina Kylmänen, Vaalan MLL

"Terve Roope. Me olimme tilaajina oikein tyytyväisiä. Esitystesi perusteella olemme mielellämme jatkossakin kanssasi yhteistyössä, jos meillä sellaisia tapahtumia vain tullaan järjestämään."

Jari Partanen Asiakaspalvelupäällikkö, Oulun konttori kaupunkilaispalvelut.

"Kiitos tosi kivasta esityksestä. Oli tosi kivaa katsoa ja huomata kuinka hienosti otit lapset mukaan esitykseen ja siitähän nauttivat sekä aikuiset että lapset. Mukavaa kesän jatkoa koko tiimin puolesta"

-Riitta-

"Kiitos hurjasti esiintymisestäsi juhlassamme. Jututin osallistujia jälkeenpäin ja esityksestä oli tykätty hurjan paljon. Teit juhlasta varmasti ikimuistettavan lapsille ja myös meille aikuisille. Olen jo kerennyt suosittelemaan sinua jos tulee jollekin tarve saada hyvä esitys johonkin tapahtumaan."

Tuula Väisänen, Oulun seudun yhden vanhemman perheet ry

"Hei! Väki oli oikein iloinen esityksestäsi ja erityisesti ilahdutti lähitaikuus korteilla varsinaisen ohjelmanumeron jälkeen. Välitän kiitokset kaikkien puolesta."

Terv. Mikko Mielityinen

"Hei, ja vielä kerran isot kiitokset hienosta ohjelmanumerosta!"

-Harri ja Anu, hääpari 2012

"Roopelle kiitokset! Esityksesi oli loistava! Sinusta tykättiin kovasti!"

t. Marjaana Tikanmäki, Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos (THL)

"Taikuri taikoi kanin hatusta -
Leirin yhtenä kohokohtana oli taikuri Roope Ylitalon vierailu. Taikuri osasi ottaa yleisönsä ja sai sekä lapset että aikuiset hihkumaan, ihmettelemään ja nauramaan vatsat kipeäksi.
Esityksensä lopuksi taikuri teki kaikille lapsille ja parille ohjaajallekin ilmapallomiekkoja, koiria ja kukkia. Kaikki olivat äärimmäisen tyytyväisiä."

Sannamari Sala, Haukiputaan Kehitysvammaisten Tukiyhdistys

"Hei! Kiitos sinulle mahtavasta esiintymisestä! Nostatit hienosti pikkujoulujen tunnelmaa ja sait 30 henkisen porukan täyden huomion. Jokainen olisi halunnut, että esiintyminen olisi ollut pidempi, sillä se oli niin viihdyttävää! Saatiin kuulla pelkkiä kehuja esiintyjävalinnasta ja suosituksia tutuillekin on jo mennyt eteenpäin."

Terveisin Leena, Plaana Oy

"Hei, lapset tykkäsivät aivan älyttömästi ja aikuisillakin oli kivaa. Se mikä itsellä pisti silmään oli kuinka hienosti otit lapset huomioon. keikka oli täyden kympin suoritus!"

Jaakko Määttä, Kastellin Kiekko Pojat

Roopen referenssejä vuosien varrelta:

Kuusamon tropiikki • Expert Itkonen • DNA • Digia • Oulun Liikekeskus ry. • Oulu10 • Oys Kauppakeskus Rajalla, Tornio • Kauppakeskus Zeppelin, Kempele • Caritas yhdistys Suomalainen Kirjakauppa • Nuorisokeskus Villa Elba, Kokkola • Wetteri • Stockmann THL • Kotipizza Oyj • Accenture Oy •Ruukki Metals Oy • K-Supermarket, Kuhmo